5 TIPS ABOUT پمپ سانتریفیوژی YOU CAN USE TODAY

5 Tips about پمپ سانتریفیوژی You Can Use Today

5 Tips about پمپ سانتریفیوژی You Can Use Today

Blog Article

General performance cookies are utilized to be aware of and evaluate the key overall performance indexes of the web site which helps in delivering a greater consumer experience for the guests. Analytics Analytics

این پمپ‌ها معمولا قیمتی پایین تر از پمپ‌های فلزی ضداسید دارند و مقرون به صرفه هستند. برای خرید این پمپ‌ها به راحتی از طریق سایت نیکاسان اقدام کنید.

جامداتی که در محلول به صورت سوسپانسیونی وجود دارند و یا خورنده هستند.

این پمپ ها با ابعاد مختلف جهت انتقال مواد شیمیایی بدون هیچ گونه ضربه و پالس هستند و سبب جلوگیری از تخریب ماده شیمیایی و یا تغییر در آن می شوند.

همچنین در شرایط خاص همچون سایش بسیار زیاد یا خوردگی غیر معمول از پمپ های سرامیکی شیشه ای و لاینینگ با روکش اپوکس های خاص نیز استفاده می شود.

امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید ، پمپ اسیدشور و پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم. 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی فامکو است. طراحی سایت و سئو توسط

قاسم صیفی کار گفت: تیر ۱, ۱۴۰۳ در ۱۰:۱۴ ق.ظ سلام روز بخیر

امروزه پمپ ضد اسید در انواع مختلفی تولید می‌شود که این مدل‌ها دارای ویژگی‌ها و کاربردهای به‌خصوصی هستند.

در مدل مگنتی از سیل مکانیکی استفاده نمیشود و به دو صورت مگنتی ( که از سیلینگ مگنتی استفاده شده ) و بدون سیل مکانیکی تولید و وارد بازار میشوند، دلیل این امر اهمیت زیاد بخش آب بندی پمپ میباشد.

توجه به انتخاب صحیح پمپ ضد اسید و نگهداری منظم آن، می ‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم‌ های صنعتی کمک شایانی کند. 

پمپ‌های ضد اسید یک نوع پمپ با شرایط خاص هستند که با استفاده از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز کوپله می‌شوند و ورودی و خروجی آن‌ها با توجه به سفارش website مشتریان می‌تواند فلنچی یا رزوه‌ای باشد. در بعضی از مدل‌های پمپ ضد اسید، از یک تبدیل کننده استفاده می‌شود که به بخش پوسته متصل شده و از این طریق جابه جایی سیالات انجام می‌شود.

همان طور که از نام این گروه از پمپ های تزریق مشخص است، انرژی مورد نیاز برای عمل آنها توسط انرژی برق تامین می شود. روال کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی الکتریکی به جعبه دنده منتقل شده و در نهایت منجر به حرکت رفت و برگشتی شفت متصل به دیافراگم میشود.

در قسمت مربوط به شافت داخلی (که در معرض سیال پمپ شونده قرار می گیرد) یک مجموعه از مگنت ها که خاصیت آهن ربایی دارند بر روی شافت قرار می گیرند.

Report this page